Uwaga dotycząca archiwizacji zdjęć i powiadomień e-mail

Archiwizacja zdjęć w celu umożliwienia nowych zamówień jest częścią naszej usługi, a zatem jest to umowna część tworzenia konta klienta.

Ponadto wysyłanie przypomnień/powiadomień za pośrednictwem poczty e-mail (na przykład informacji o udostępnianiu zdjęć lub ich usuwaniu) jest częścią naszej usługi, dlatego nie jest wymagane oddzielne wyrażanie zgody.

Ponieważ wysyłanie wiadomości e-mail jest obecnie szeroko dyskutowane w mediach, postanowiliśmy uzyskać dodatkową zgodę na nowe konta klientów. Napisz do nas e-mail lub kliknij na link anuluj subskrypcję wysłany w powiadomieniu e-mail, jeśli nie chcesz otrzymywać od nas żadnych dalszych wiadomości.

Nasza polityka prywatności znajduje się tutaj.